Sony iegūst piecas balvas EISA 2023

Sony ar lepnumu paziņo, ka tā kvalitāte un inovācijas jau kārtējo gadu tiek augsti atzītas slavenajā Eiropas Attēlveidošanas un skaņas asociācijas (EISA) balvu pasniegšanas ceremonijā. 2023. gadā Sony kopumā ieguva piecas balvas, tostarp par satura veidotājiem paredzēto kameru ZV-E1, multimediālo viedtālruni Xperia 1 V un pilnveidoto pilna kadra kameru Alpha 7R V.

 

 

Kopējais Sony iegūto balvu saraksts:

 

EISA PILNVEIDOTĀ PILNA KADRA KAMERA 2023-2024: Sony Alpha 7R V

Alpha 7R V pilna kadra kamerā Sony ir apvienojis augstas izšķirtspējas 61 miljona pikseļu pilna kadra sensoru ar sarežģītu objektu atpazīšanas automātiskās fokusēšanas sistēmu, kuru darbina speciāli izstrādāts mākslīgā intelekta procesors. Tas spēj atpazīt plašu objektu klāstu, kā arī fokusēt dažādus objektus, tostarp cilvēkus, dzīvniekus, putnus, kukaiņus, automašīnas, vilcienienus un lidmašīnas. Alpha 7R V spēj arī ierakstīt 8K video ar ieraksta kadru ātrumu 24 kadri sekundē vai 4K ar 60 kadriem sekundē, un tai ir iebūvēta attēla stabilizācija, piedāvājot līdz 8 apstāšanās punktiem vibrāciju samazināšanai. Kamerai ir augstas izšķirtspējas elektroniskais skatītājs un uz vairākām pusēm noliecams un artikulējams skārienjutīgs ekrāns. Tā ir izcila kamera fotogrāfiem, kuri vēlas iemūžināt detaļas augstā līmenī.

 

 

EISA SATURA VEIDOTĀJU KAMERA 2023-2024: Sony ZV-E1

Šī pilna kadra kamera ar iespēju mainīt objektīvus tiek uzskatīta par Sony satura veidošanas kameru, kas izgatavota tiem, kuri vēlas ierakstīt video blogus, tiešraides vai video intervijas. Ar savu 12,1 miljona pikseļu sensoru un ātro BIONZ XR™ procesoru ZV-E1 ir iespējams ierakstīt 4K video ar 60 kadriem sekundē 10 bitu 4:2:2 krāsā ar pilnu pikseļu nolasījumu. Pēc bezmaksas atjaunināšanas ar to var ierakstīt 4K/120p. Tā automātisko fokusēšanu darbina īpaša mākslīgā intelekta apstrādes mikroshēma, kas līdzinās Alpha 7R V. Piecu ašu attēla stabilizācija piedāvā vairākus režīmus. Tas viss ir ietverts vieglā un kompaktā korpusā ar pilnībā artikulētu skārienjūtīgu displeju, intuitīvu vadāmību un lielas ietilpības akumulatoru.


 

EISA GADA OBJEKTĪVS 2023-2024: Sony FE 20-70mm F4 G

Sony tālummaiņas objektīvs ir lielisks risinājums jaunai problēmai. Lai uzņemtu video, nepieciešams platāks attēla leņķis, kas pārklāj tādu pašu attēla augstumu, jo ir proporcija 16:9. Tāpēc FE 20-70mm F4 G nodrošina lielāku fokusa attālumu nekā vairums citu tirgū pieejamo standarta tālummaiņas objektīvu. Sony to ir sasniedzis, nezaudējot optisko veiktspēju: FE 20-70mm F4 G nodrošina izcilu asumu visā attēlā. Citi lieliski praktiskie ieguvumi no šī objektīva ir tā mazs svars, hermetizācija pret laika apstākļiem un fiksēts maksimālais atvērums.

 

 

EISA STANDARDA FIKSĒTAIS OBJEKTĪVS 2023-2024: Sony FE 50mm F1.4 GM

G Master™ objektīvs nodrošina visaugstāko optisko veiktspēju un lielu F/1.4 atvērumu relatīvi vieglā un kompaktā formātā. Objektīvs piedāvā ātrāku automātiskās fokusēšanas ātrumu, lielāku asumu un vienmērīgāku fona izplūdumu (Bokeh), pateicoties inovatīvajam optiskajam dizainam un augstas precizitātes ražošanai. Automātiskās fokusēšanas sistēma piedāvā precīzu un klusu AF izsekošanu gan foto, gan video. Pateicoties hermetizētai konstrukcijai un aizsargājošam fluora pārklājumam, lēcu var izmantot arī lietainos un putekļainos laikapstākļos.

 

 

EISA MULTIMEDIĀLAIS VIEDTĀLRUNIS 2023-2024: Sony Xperia 1 V

No Xperia 1 V gaidītajām funkcijām patiesi izceļas tieši kvalitatīvā kameru sistēma. Uzlabojumi šim piektās paaudzes flagmaņa tālrunim atrodami sensoru tehnoloģijā, kurā iebūvēts jaunais Exmor T mobilajām ierīcēmCMOS attēla sensors ar 2 slāņu Transistor pikseli. Ar sensora izmēra palielināšanos par 1,7x, tiek krasi pazemināts trokšņa līmenis un panākts plašāks dinamiskais diapazons, paceļot nakts fotouzņēmumu kvalitāti citā līmenī. Sony 24mm galveno kameru papildina īpaši platā kamera ar 16mm fokusa garumu un optiskā tālummaiņas kamera ar ekspansīvu 85-125 mm diapazonu. Xperia 1 V izcilos attēlus un elastību balsta tā plašā attēla 21:9 attiecība, 4K izšķirtspējas HDR OLED ekrāns un jaudīgais 5000mAh akumulators ar jaunāko Snapdragon® procesoru.