Sony iepazīstina ar jauno FE 24-50mm F2.8 G objektīvu

Kompānija Sony ar lielu prieku paziņo par savu jaunāko papildinājumu E-Mount objektīvu klāstā  - kompakto 35mm pilna kadra tālummaiņas objektīvu FE 24-50mm F2.8 G. Jaunais modelis var lepoties ar F2.8 maksimālo diafragmas atvērumu visā tālummaiņas diapazonā, turklāt tas aptver fokusa attālumu no 24mm līdz 50 mm ar maksimālo atvērumu F2.8 visā tālummaiņas diapazonā. Neskatoties uz tā nelielo izmēru un vieglo svaru, FE 24-50mm F2.8 G nodrošina satriecošu izšķirtspēju un veido izcilu bokē efektu (Bokeh), kas raksturīgs Sony “G Master” sērijai.

FE 24-50mm F2.8 G ir kā radīts dažādībai, ko pierada tā daudzpusība un spēja aptvert fokusa attālumu no 24mm līdz 50mm. Objektīvs izstrādāts, domājot par tiem fotogrāfiem, kuri izmanto to dažādiem mērķiem, sākot no ikdienas foto mirkļiem līdz pat portretiem un dabas ainavām. Objektīvam ir precīzs autofokuss un viegli izmantojama tālummaiņa. Fiziskais objektīva garums nemainās tālummaiņās izmantošanas laikā, tādēļ objektīvs ir piemērots arī dažāda video satura radīšanai, sākot no vlogu veidošanas līdz kino filmēšanai. Turklāt kompaktais dizains garantēs ērtu transportēšanu. Objektīvs ietilpst pat vismazākajā fotokameru somā, to būs viegli paņemt līdzi un ērti lietot.

 

Noderīgas funkcijas un elementi lietotājiem:

 

Uzlabota autofokusa (AF) sistēma. Objektīvs aprīkots ar diviem lineāriem motoriem, tādējādi garantējot ātru, precīzu un klusu autofokusu. Autofokuss darbojas ar augstu precizitāti pat pie sēriju fotografēšanas ar ātrumu līdz pat 120 kadriem sekundē. Objektīvs izmanto Sony oriģinālo XD Linear Motors sistēmu, kas nodrošina ļoti ātru un precīzu autofokusēšanu, savukārt lineārais manuālais fokuss – objektīva fokusa gredzens ļauj ātri un precīzi kontrolēt manuālo fokusu.

 

Plašāka informācija par jauno objektīvu: https://www.sonylatvija.com/electronics/e-mount-lenses/sel2450g

Produkta video apskatāms šeit: https://youtu.be/UZTPZoIfVfk